Tuinontwerp Oldenzaal

Bent u van plan om uw particuliere of zakelijke tuin onder handen te nemen? Dan kunt u terecht bij Balk & Baartman. Als full-service hoveniersbedrijf weten wij op deskundige wijze uw nieuwe tuin te ontwerpen, om deze vervolgens aan te leggen en te onderhouden. Voor een tuinontwerp in Oldenzaal of omstreken kunt u terecht bij onze vakmensen. Wij hebben al veel droomtuinen mogen ontwerpen voor verschillende klanten in Twente, Borne, Hengelo, Oldenzaal en Almelo.

Offerte opvragen
Lees meer

Tuinontwerp Oldenzaal voor bedrijven

Tevens kunt u ook als bedrijf terecht bij Balk & Baartman, om uw zakelijke tuin te realiseren. Ons team beschikt over de juiste kennis om de tuin van uw dromen te ontwerpen. Onze medewerkers zijn namelijk gespecialiseerd in het aanleggen van een bedrijfstuin op maat.

Wij gaan graag met u in gesprek, zodat u al uw wensen en voorkeuren kunt doorgeven. Aan de hand van uw ideeën maken wij een professioneel 3D tuinontwerp. Zo kunt u gemakkelijk uw nieuwe bedrijfstuin met eigen ogen zien, zelfs voordat deze al volledig is aangelegd. Als u tevreden bent met de uitkomst, staan onze hoveniers voor u klaar voor een tuinaanleg in Oldenzaal en omgeving. Heeft u echter een speciale tuinarchitect nodig dan bent u bij Balk & Baartman ook aan het juiste adres. Wij hebben tuinarchitect projecten verzorgd in Deurningen, Hengelo en verdere omgeving van Twente.

Bent u geïnteresseerd in een 3D tuinontwerp in Oldenzaal en omgeving? Plan gemakkelijk online een adviesgesprek in.

3D tuinontwerp in Oldenzaal

Voor het realiseren van uw nieuwe tuin kunt bij ons terecht. Wij bieden particulieren, bedrijven en de non-profit sector de mogelijkheid om bij ons de ideale tuin te realiseren middels een 3D tuinontwerp. Daarnaast bent u ook meer dan welkom voor allerlei andere diensten op het gebied van aanleggen en onderhouden.

Onze diensten

Portfolio tuinontwerpen

Het ontwerpen van een tuin is een uitgebreide klus: wij begrijpen dat u hier zorgvuldig over na wilt denken. Heeft u behoefte aan inspiratie? Wij laten met trots ons portfolio aan u zien. Ontdek zelf hoe wij al vele klanten hebben mogen verblijden met een 3D tuinontwerp in Oldenzaal en omgeving. Enkele voorbeelden:

  • 3D Tuinontwerp in Hengelo. Voor deze familie hebben wij een prachtig ontwerp mogen realiseren. Deze 3D schetsen geven een duidelijk beeld van de toekomstige tuin en bieden uitkomst om de ideale tuin te mogen aanleggen.
  • Van 3D tuinontwerp naar aangelegde tuin. Voor deze familie hebben wij een indrukwekkend 3D ontwerp mogen maken, waarna de tuin daadwerkelijk gerealiseerd is. Het geeft een mooi inkijkje op de manier hoe wij te werk gaan.
Vrijblijvend advies gesprek