Hovenier Delden

Bent u woonachtig in of rondom Delden en bent u op zoek naar een hovenier voor onderhoud, aanleg, ontwerp of renovatie van uw tuin? Zoek dan niet verder, bij Hugo Baartman Hoveniers kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Projecten in Delden:

 

Onze hoveniersdiensten in Delden

Bij Hugo Baartman Hoveniers bieden wij verschillende diensten aan die passen bij de wensen van u en uw tuin. De mogelijkheden zijn eindeloos, en wij zullen er alles aan doen om aan u uiterst tevreden te maken.
Wij zijn full-service hoveniers, waardoor wij u van dienst kunnen zijn met het volledige proces van ontwerp tot onderhoud.

 • 3D tuinontwerp
  Allereerst kunnen wij u helpen met het creëren van een 3D tuinontwerp. Deze 3D schetsen worden op maat gemaakt door onze tuinontwerpers. Daarnaast worden al uw wensen in dit ontwerp meegenomen. Bloemen, planten, tuinmeubels, en tegels kunnen allemaal in het ontwerp worden inbegrepen. Is er toch iets dat u niet bevalt? Dan kan het ontwerp uiteraard worden aangepast, volledig naar uw wensen.
 • Tuinaanleg & renovatie
  Na het ontwerpen van uw tuin komen onze hoveniers zo snel mogelijk langs om te beginnen met het aanleggen. Zij gebruiken dan het ontwerp om uw tuin op maat te realiseren. Dit wordt op professionele wijze gedaan, namelijk zo efficiënt en effectief mogelijk.
  Beschikt u al over een aangelegde tuin maar bent u er toch niet helemaal tevreden over? In dit geval kunnen wij zorgen voor een tuinrenovatie. Wij bespreken dan met u wat er aangepast kan worden, zodat u tuin er weer gloednieuw uitziet na de renovatie.
 • Tuinonderhoud
  Hoewel u jarenlang kan genieten van uw tuin, is het wel belangrijk dat het regelmatig onderhouden wordt zodat het er strak en verzorgd uitziet. Dit vergt veel tijd en moeite en competentie. Laat u het onderhouden liever over aan professionals? Dan helpen wij u graag voor een goede prijs. Snoeien, bemesten, maaien, onkruidbestrijding en overig onderhoud zijn aspecten waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Wij kunnen periodiek langskomen in Delden en zorgen dat u tuin er spic en span uitziet.
 • Beregeningssysteem
  Ook als u opzoek bent naar beregeningssystemen kunt u bij ons terecht. Wij voorzien u dan van sproei installaties en leggen de drainage aan. Zo worden waterproblemen voorkomen. Wij beschikken over verschillende soorten sproei installaties, en ons deskundig team zorgt dat de juiste installatie gebruikt wordt voor uw tuin.
 • Tuinonderhouds-abonnement
  Het regelmatig onderhouden van de tuin is erg belangrijk. Als u kiest voor een tuinonderhoud abonnement, komen wij elk seizoen in overleg met u een aantal keren langs om te ervoor te zorgen dat u tuin er mooi en verzorgd uit blijft zien.

Eerdere tuinwerkzaamheden in Delden

Wij zijn absoluut geen vreemden in Delden, en we hebben hier al eerdere werkzaamheden verricht. Het mooiste voorbeeld is het ontwerp van een karakteristieke tuin. Deze tuin past perfect bij de natuurlijke omgeving in het buitengebied en er is gebruik gemaakt van organische vormen. Het gazon is schitterend en de tuin is voorzien van mooie struiken en bloemen.
Ook voor huizen die zich in het centrum van het dorp bevinden kunnen wij uw plannen realiseren. Het is natuurlijk belangrijk dat een tuin perfect past bij de omgeving waar het zich in bevindt.

Tuinadvies nodig in Delden?

Kunt u nog geen beslissing maken of spreekt u ons liever persoonlijk? Dan kunnen wij langskomen in Delden voor een adviesgesprek. In dat geval nemen onze professionals een kijkje in uw tuin om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard zijn uw wensen leidend. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u nog jarenlang kan genieten van een droomtuin.

Contact

Voor contact zijn wij telefonisch of per mail beschikbaar. Bellen is uiteraard ook mogelijk. Daarnaast is er op de website een contactformulier beschikbaar waar u een bericht kunt achterlaten. Wij reageren zo snel mogelijk om u van dienst te zijn.