Karakteristieke tuin Delden

Deze moderne en eigenzinnige woning in Delden maakt dat de tuin vooral in dienst is van deze woning en haar omgeving. Tijdens het ontwerp van onze hoveniers is dit het uitgangspunt geweest.

Natuurlijke tuin

De grote buxus bollen die passen bij de omvang van de woning maken het modern en zorgen ervoor dat het huis beter tot zijn recht komt. De tuin en het huis bevinden zich volledig in het buitengebied waardoor er prachtig zicht is op houtwallen en weilanden. De achtertuin is ontworpen op dit feit en heeft organische vormen waarmee de tuin langzaam in het landschap wordt opgenomen.

Klassieke tuin

De eiken geven met hun karakteristieke bast geschiedenis weer in deze tuin en ‘trekken’ als het ware het buitengebied naar zich toe. Het grote gazon vloeit over in de natuur en leent zich er uitstekend voor om middels tuinmeubels als het ligbed van een goed boek te genieten, volledig in de vrije natuur

Ook interesse in een grote of kleine tuinrenovatie in de door u gewenste stijl? Neem contact met ons op door te bellen naar 06-22 969 002 of een bericht te sturen via ons contactformulier.

Lees meer