Tuinaanleg in Enschede

Bij Balk & Baartman kunt u terecht voor een professioneel aangelegde tuin in Enschede en omstreken. Onze full-service hoveniers voorzien u van het volledig aanleggen en onderhouden van een perfecte tuin, gebaseerd op uw wensen en ideeën. Wilt u een tuin laten aanleggen in Enschede of omgeving? Vraag in dat geval een adviesgesprek aan.

Tuinaanleg Enschede: particulieren

In de loop der jaren hebben de hoveniers van Balk & Baartman al diverse droomtuinen aangelegd voor particulieren. Kiest u voor tuinaanleg en renovatie, dan zult u uw perfecte tuin tot leven zien komen. Onze hoveniers zullen nauwkeurig met u samenwerken, zodat uw ideeën met betrekking tot de bestrating, beplanting en bloemen werkelijkheid worden. Wij zullen de volledige tuinaanleg uitvoeren, zodat dit u tijd en moeite bespaart.

De beste hovenier voor tuinaanleg in Enschede: vraag nu nog een vrijblijvende offerte op.

Lees meer

Het onderhouden van uw bedrijfstuin

Een goed onderhouden bedrijfstuin laat een professionele indruk achter bij uw klanten en medewerkers. Het is dus van belang dat uw aangelegde bedrijfstuin juist wordt onderhouden.

Bij Balk & Baartman kunt u een all-in onderhoud abonnement afsluiten. Voor een vast bedrag per kwartaal bent u verzekerd van een prachtige bedrijfstuin. Onze hoveniers voeren diverse werkzaamheden regelmatig uit: denk aan snoeien, grasmaaien, onkruidbestrijding et cetera. Verder zijn wij als tuinman meerdere jaren actief in Almelo, Enschede en Oldenzaal.

Benieuwd naar de kosten van het onderhouden van uw bedrijfstuin? Vraag een vrijblijvende offerte op.

Vrijblijvend advies gesprek

Tuinaanleg Enschede: ons portfolio

De hoveniers van Balk & Baartman beschikken over de juiste expertise om de tuin van uw dromen werkelijkheid te laten worden. In de loop der jaren hebben zij al diverse (bedrijfs)tuinen aangelegd, in Enschede en omstreken. Ons gehele portfolio kunt u online bewonderen. Wij introduceren graag enkele projecten op het gebied van tuinaanleg:

  • Tuinaanleg in Borne: onze hoveniers hebben deze indrukwekkende tuin gerealiseerd voor een modern woonhuis in Borne. De stijl van de woning is doorgetrokken in de tuin, waardoor er een gevoel van eenheid ontstaat. De eenvoudige plantkeuze zorgt ervoor dat het huis straalt, met voldoende buitenruimte voor een actief buitenleven.
  • Parkachtige tuin in Enschede: onze hoveniers hebben een prachtige tuin gecreëerd in Enschede. Ondanks de grootte van deze indrukwekkende tuin, hebben onze hoveniers de wensen van onze klant kunnen verwezenlijken: een groene tuin die het gehele jaar door in bloei zal staan.

Mogen wij ook uw toekomstige tuin aanleggen? Of uw huidige tuin onder handen nemen? Vraag dan een adviesgesprek aan. Zo hebben wij ook meerdere mooie tuinontwerp projecten mogen vervullen in Almelo, Oldenzaal en verdere omgeving Twente.