Tuinman voor uw tuinonderhoud in Oldenzaal

U bent op zoek naar een tuinman in Oldenzaal? Balk & Baartman kan u helpen met het verzorgen, onderhouden, aanleggen en ontwerpen van uw tuin. Van tuinaanleg tot tuinonderhoud: wij kunnen u in Oldenzaal en omstreken op professionele wijze bijstaan bij het onderhoud van uw tuin. Verder zijn wij als tuinman ook al meerdere jaren actief in Almelo, Hengelo en Enschede

Lees meer

Onderhoud van de tuin in Oldenzaal

Zodra uw tuin geheel naar wens is aangelegd, is het van belang om deze te onderhouden. Dit kunt u door Balk & Baartman laten doen op de door u gewenste manier. Wij kunnen u bijstaan bij het onderhoud van uw tuin op de volgende manieren:

  • Tuinonderhoud in Oldenzaal op regiebasis. Onze tuinman voert de afgesproken werkzaamheden wat betreft het onderhoud van uw tuin uit. Door regelmatig tuinonderhoud uit te voeren, blijft uw tuin in optimale staat en conditie.
  • Tuinonderhoud in Oldenzaal op contractbasis. Bemesten, snoeien, maaien, onkruidbestrijding en vijveronderhouden vormen de basis van tuinonderhoud op periodieke basis. De werkzaamheden zijn seizoen afhankelijk, onze tuinman zorgt ervoor dat u voor de afgesproken tijd niet naar uw tuin hoeft om te kijken
Vrijblijvend advies gesprek

Mogelijkheden wat betreft tuinonderhoud in Oldenzaal

Iedere tuin is uniek en daarom is tuinonderhoud een kwestie van maatwerk. Balk & Baartman bekijkt goed wat uw tuin nodig heeft. Dit is overigens niet alleen afhankelijk van de huidige staat van uw tuin, maar ook van seizoensgebonden werkzaamheden. We bekijken hoe uw tuin er op dit moment bij ligt, wat de aandachtspunten zijn en welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden om uw tuin weer helemaal op te knappen. Nieuwsgierig naar ons beregeningssysteem? Wij geven ook advies op maat! Mocht u nog meer inzichten willen opdoen en precies weten hoe wij u kunnen helpen om uw droomtuin te realiseren, dan kan onze tuinman in Oldenzaal ook een tuinscan voor u uitvoeren. Deze tuinscan helpt niet alleen bij het tuinonderhoud, maar daardoor kunnen wij ook uw plannen omzetten in werkelijkheid. Als tuinarchitect zijn wij aanwezig met mooie projecten in Deurningen, Hengelo en andere dorpen in Twente.