Tuinontwerp Almelo

Voor het realiseren, aanleggen en onderhouden van uw privé of zakelijke tuin, kunt u terecht bij Balk & Baartman: als hoveniersbedrijf weten wij waar u behoefte aan hebt. Onze professionals helpen u graag verder op weg bij het realiseren van uw ideale tuinontwerp in Almelo en omstreken. Daarnaast bieden wij u ook graag andere diensten aan, waar uw tuin van kan profiteren. Wij hebben al vele droomtuinen mogen ontwerpen: mogen wij ook die van u realiseren?

Om een dergelijk tuinontwerp te realiseren, gaan wij graag met u in gesprek. Zo inventariseren wij al uw wensen en zullen onze ideeën hierop aansluiten. Zo creëren wij graag een intiem en energiek ontwerp, waarbij een juist lijnenspel wordt gerealiseerd. Balk & Baartman voorziet u graag van een tuinontwerp in Twente, zo hebben wij onder andere in Oldenzaal, Hengelo, Enschede en Almelo tuinscans mogen uitvoeren.

 

Vrijblijvend advies gesprek
Lees meer

Een zakelijk tuinontwerp in Almelo

Een bedrijfstuin op maat: een ideaal zakelijk tuinontwerp geeft uw bedrijf een boost. Daarom kunt u bij Balk & Baartman terecht voor zakelijke tuinontwerpen in Almelo en omgeving. Voor zakelijke tuinontwerpen maken wij graag gebruik van onze 3D-mogelijkheden, zodat u uw nieuwe tuin kunt bewonderen nog voordat deze wordt aangelegd. Tevens heeft u zo zelf de regie in handen.

Kom gerust eens langs voor een gesprek: wij luisteren zorgvuldig naar uw voorkeuren. Aan de hand van uw ideeën creëren wij een 3D-tuinontwerp voor uw zakelijke tuin. Keurt u het ontwerp goed? Dan gaan onze hoveniers graag aan de slag en zullen zij het ontwerp nauwkeurig volgen.

Wilt u een zakelijk tuinontwerp in Almelo of omgeving? Plan nu nog een adviesgesprek in.

Vrijblijvend advies gesprek

Al onze tuinontwerpen in Almelo

Wilt u liever eerst onze services op uw eigen gemak bewonderen? Dat is geen punt: op onze website vindt u ons indrukwekkende portfolio met al onze tuinontwerpen in Almelo en omgeving. Wij lichten graag enkele projecten toe:

  • 3D-ontwerp “Kleine tuin”. Wij realiseren graag de meest aantrekkelijke 3D-ontwerpen, ook voor de kleinere tuinen. Voor deze tuin hebben wij meerdere intieme zitplekken gerealiseerd, in combinatie met een indrukwekkend lijnenspel.
  • 3D-ontwerp “Tuin met veranda”. Een échte droomtuin, met een veranda voor koude dagen. Wij creëren graag beschutte plekken voor een intiem gevoel en gezellige sfeer.

Prijs van een tuinontwerp in Almelo

Wilt u uw droomtuin realiseren middels een tuinontwerp in Almelo of omgeving? U kunt terecht bij Balk & Baartman. Bij ons heeft u de mogelijkheid om een 2D- of 3D-tuinontwerp te realiseren aan de hand van uw wensen en ideeën. Voor al onze services kunt u gerust contact opnemen met onze medewerkers. Heeft u een tuinman nodig In Omgeving Almelo, Oldenzaal of Enschede? Neem dan ook contact met ons op. Met onze jarenlange ervaring zijn wij de perfecte kandidaat voor uw project.