Tuinonderhoud

Tuinonderhoud begint direct na aanleg van de tuin. Wanneer u een fraaie tuin heeft laten aanleggen blijft deze niet vanzelf mooi. Onze hoveniers staan voor u klaar om u op professionele en efficiënte wijze bij te staan bij het onderhoud van uw tuin. Afgestemd op uw budget wordt de frequentie bepaald van het tuinonderhoud aan uw tuin. Dit kan zowel op contract- als op regiebasis.

 

Offerte opvragen
Lees meer

Periodiek onderhoud

Bij het onderhoud dat op periodieke basis plaats zal vinden, komen zaken als snoeien en extra bemesten aan bod. Per seizoen zullen andere werkzaamheden belangrijk zijn. Onderhoudsvrije tuinen bestaan overigens niet, wel onderhoudsarme tuinen. Een tuin die niet onderhouden wordt verwildert. Regelmatig het juiste tuinonderhoud houdt uw tuin in optimale conditie. Daardoor is uw tuin het gehele jaar een genot om naar te kijken, wat in de loop van tijd alleen maar versterkt zal worden.

ONDER PERIODIEK TUINONDERHOUD WORDT O.A.VERSTAAN:

  • Snoeien
  • Bemesten
  • Maaien
  • Onkruidbestrijding
  • Vijveronderhoud

Snoeien en bemesting

Blad en bloem staan nauw met elkaar in verbinding. Beiden komen niet volledig tot uiting wanneer ze elkaar niet aanvullen. Het blad zorgt voor de groene oase van rust en de bloemen geven het gevoel van helderheid en verkoeling (blauw) of juist puurheid, zuiverheid en onschuld (wit).
Door middel van de juiste snoei en bemesting, komt dit alles tot zijn recht.

Wil je je tuin laten onderhouden door Balk en Baartman? Wij zijn actief op deze plekken:

Deze tuinen zijn bij ons in onderhoud.