Overkapping en tuinrenovatie

Een overkapping was de wens, het resultaat: de buiteninrichting volledig vernieuwd voor en achter.

Zoals op de foto’s duidelijk is, is de overkapping er zeker gekomen, zweeds rabat douglas hout, met een speciale verf in ieder gewenst ral kleur te verkrijgen. wat lichter onder de overkapping en, het fitness gedeelte donker antraciet. Palen en plafond wit afgelakt voor de rust.

Vanuit het fitnessen op adem komen in de jacuzzi om vervolgens of onder de overkapping te zitten of languit in de zon op de ligbankjes bijkomen van een work-out of,  gewoon lekker bijtanken na een lange werkweek. Het witte muurtje achter de ligbanken matched weer met het witte van de overkapping, de antraciet kleuren van de overkapping komen weer terug in de bestrating.

Hier is bewust voor gekozen om de kleuren langzaam in elkaar over te laten lopen zodat het geheel rust uitstraalt, de wintergroen bomen in vak met siergrassen maken dat er onderscheid in de verschillende loungeplekken is terwijl het tegelijkertijd in elkaar overvloeit middels de op kleur geselecteerde  bestrating. Een lust voor het oog en ontspanning voor de geest alles is mogelijk in deze tuin voor een heerlijke buitenleven.

Lees meer

Werkzaamheden in deze tuin