Hovenier in Almelo

Bent u nog op zoek naar een deskundige hovenier in Almelo en omgeving? Dan bent u welkom bij Balk & Baartman: onze full-service hoveniers zijn in staat om de tuin van uw dromen te realiseren. Of u nou behoefte heeft aan een nieuwe tuin voor uw thuis of een bedrijfstuin: onze hoveniers in Almelo staan voor u klaar. Mogen wij uw toekomstige (bedrijfs)tuin aanleggen? Vraag gerust een adviesgesprek aan.

Offerte opvragen
Lees meer

Hovenier in Almelo voor particulieren

Als particulier kunt u altijd terecht bij Balk & Baartman. Wij bieden u graag verschillende particuliere diensten aan, om zo uw perfecte tuin te realiseren. Als particulier bent u bij ons welkom voor het onderhouden, aanleggen en renoveren van uw toekomstige tuin. Verder beschikken wij ook over professionele vakmensen die, in samenspraak met u, een 3D tuinontwerp maken voor uw droomtuin. Daarnaast kunt u ook ervoor kiezen om een beregeningsysteem aan te leggen: zo blijft uw tuin er altijd mooi bij liggen. Wie het hele jaar wilt genieten van de ideale tuin, kan bij ons een tuinonderhoudsabonnement afsluiten.

Bent u geïnteresseerd in een 3D tuinontwerp in Oldenzaal en omgeving? Plan gemakkelijk online een adviesgesprek in.

Vrijblijvend advies gesprek

Hovenier in Almelo voor bedrijven

Wie op zoek is naar een professioneel ontworpen en aangelegde bedrijfstuin, kan terecht bij onze hoveniers in Almelo. Naast particuliere tuinen, beschikken wij ook over de juiste kennis om uw ideale zakelijke tuin te realiseren. Zo bieden wij u graag verschillende zakelijke diensten aan. Kies nu nog voor tuin op maat: met behulp van deze dienst bent u in staat om 3D tuinontwerp samen te stellen met onze professionals. Onze hoveniers zijn vervolgens in staat om uw tuin aan te leggen, aan de hand van uw ideeën en voorkeuren. Daarnaast kunt u bij ons een all-in onderhoud abonnement afsluiten: zo ligt uw zakelijke tuin er altijd prachtig bij. Zo hebben wij mooie tuinen afgeleverd in heel Twente, waaronder in:

Tuinscan in Almelo laten uitvoeren

Wie hulp nodig heeft bij zijn of haar huidige tuin, is ook van harte welkom bij Balk & Baartman. Zo kunt u een gratis tuinscan aanvragen: onze hoveniers in Almelo komen bij u langs om de status van uw huidige tuin te controleren. Wij helpen u graag verder om zo uw droomtuin te realiseren. Zo adviseren wij u over de werkzaamheden die u kunt of moet uitvoeren. Met ons advies weet u wanneer u actie moet ondernemen, zodat uw tuin mooier zal worden en blijven. Wij zijn ook gespecialiseerd in mooie tuinontwerp projecten. Deze tuinontwerpen hebben wij mogen vervullen in Almelo, Oldenzaal en verdere omgeving Twente.

Kosten van onze hovenier in Almelo

Benieuwd geworden naar de totale kosten van een hovenier in Almelo? Dan is het belangrijk dat u beseft dat de kosten zijn gebaseerd op enkele aspecten. Omdat u uit verschillende diensten kunt kiezen, zal de prijs afhankelijk zijn van het aantal dat u kiest. Gelukkig staan uw wensen bij ons altijd voorop: zo is er voor ieder budget wel een uitkomst te vinden. Als tuinarchitect zijn wij aanwezig met mooie projecten in Deurningen, Hengelo en andere dorpen in Twente.

Vraag nu nog een vrijblijvende offerte aan: ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.