Hovenier Borne

Zoekt u een professionele hovenier in Borne en omstreken? Dan heten wij u welkom bij Balk & Baartman: als full-service hoveniersbedrijf verzorgen wij graag uw huidige of toekomstige tuin in Borne. Onze hovenier staan voor iedereen klaar: wij zijn er voor particulieren, bedrijven en de non-profit sector. Zo bieden wij diverse werkzaamheden aan, zodat uw droomtuin werkelijkheid kan worden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een adviesgesprek aan en ontdek wat Balk & Baartman voor u kan betekenen.

Offerte opvragen
Lees meer

Zakelijke klanten in Borne

Onze hoveniers bieden ook diverse zakelijke werkzaamheden aan, waar uw huidige of toekomstige tuin in Borne van zal profiteren. Deze lichten wij u graag toe:

  • Een bedrijfstuin op maat; Middels een 3D-ontwerp beleeft u met eigen ogen uw toekomstige bedrijfstuin. Aan de hand van dit ontwerp realiseren onze hoveniers een bedrijfstuin op maat.
  • Het aanleggen of renoveren van uw bedrijfstuin. Wij leggen uw tuin aan, geheel naar wens van uw bedrijf.
  • All-in onderhoudsabonnement voor uw bedrijfstuin. Onze hoveniers zorgen ervoor dat uw bedrijfstuin er altijd mooi bijligt. Voor een vast bedrag per kwartaal ontzorgen wij uw bedrijf.

Vragen over onze zakelijke werkzaamheden? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Als tuinarchitect zijn wij aanwezig met mooie projecten in Deurningen, Hengelo en andere dorpen in Twente.

Vrijblijvend advies gesprek

Kosten van een hovenier in Borne

De afgelopen jaren hebben onze hoveniers in Borne diverse tuinen ontworpen, aangelegd en onderhouden. Wilt u een hovenier inschakelen als particulier of bedrijf? Dan heeft u uiteraard behoefte aan een indicatie van de totale kosten. De prijs hangt af van de gekozen werkzaamheden. Zo hebben wij ook meerdere mooie tuinontwerp projecten mogen vervullen in Almelo, Oldenzaal, Hengelo en verdere omgeving Twente.

Wilt u de precieze kosten berekenen van een hovenier in Borne? Vraag online een offerte aan: vul uw wensen in en onze specialisten nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Advies in Borne? Probeer onze tuinscan

Onze hoveniers voorzien u graag van passend advies over uw huidige tuin. Heeft u al plannen opgesteld? Moet er nog veel gebeuren? Of ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij zijn als hovenier en tuinman al meerdere jaren aanwezig in Almelo, Enschede en Oldenzaal.

Bij Balk & Baartman kunt u een gratis tuinscan aanvragen. Onze specialisten komen graag bij u thuis, om zo de status van uw tuin te inspecteren. Zo voorzien wij u van advies over de werkzaamheden die u moet of kunt uitvoeren, zodat u de tuin van uw dromen kunt realiseren. Ook adviseren wij u over wanneer u zelf actie kunt ondernemen, zodat u tuin de komende jaren steeds beter wordt. Balk & Baartman heeft al vele projecten gehad in Twente. Ook hebben wij tuinscans uitgevoerd en hovenier klussen gehad in onder andere: