Hovenier Borne

Op zoek naar een professionele hovenier in Borne? Bij Hugo Baartman Hoveniers bent u aan het juiste adres. Wij zijn full-service hoveniers, wat betekent dat wij u in alle aspecten die bij de tuin horen bijstaan.

We zijn gespecialiseerd in:

Daarnaast kunt u een afspraak maken voor een gratis tuinscan. Wij helpen u dan graag door te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin.

Ook kunt u gerust een kijkje nemen op onze website, hier is een portfolio te vinden van werkzaamheden bij bestaande klanten in Borne. In het portfolio staan afbeeldingen van eerdere 3D ontwerpen, maar ook foto’s van de realisatie van tuinaanleg en van eerdere renovatiewerkzaamheden.

Projecten in Borne:

Tuinontwerp Borne

Een 2D of 3D ontwerp van uw toekomstige tuin in Borne is het begin van een mooi proces. Na het bespreken van uw wensen door middel van een inventarisatiegesprek creëren wij een op maat gesneden tuinontwerp. Het is mogelijk om de volledige voortuin, achtertuin en zijkant van het huis in het ontwerp op te nemen.

Naast het weergeven van een nauwkeurige afmetingen worden tegels, planten, hagen, bloemen en tuinmeubels ook weergeven in het ontwerp. Hierdoor krijgt u meteen een goed beeld van de mogelijkheden. Bovendien kunnen wij u voorzien van afbeeldingen die een realistische weergave van uw aanstaande tuin. Ons uitgangspunt is dat de prijs van het ontwerp in verhouding staat met de uiteindelijke kwaliteit van de geleverde tuin.

Tuinaanleg en renovatie Borne

Het aanleggen van uw tuin is onze specialisatie. In overleg met u zorgen wij voor een nauwkeurige realisatie van uw wensen. Vanuit het ontwerp wordt een geheel vrijblijvende offerte opgesteld. Uiteraard komen de mogelijke kosten van de tuinaanleg overeen met de output van onze werkzaamheden. Onze werknemers beschikken over vakmanschap en expertise, waardoor de aanleg van uw tuin een prachtig resultaat op zal leveren.

Ook voor de renovatie van uw tuin bent u bij ons van harte welkom. Onze ervaren werknemers kunnen u allereerst voorzien van kundig advies met betrekking tot een opknapbeurt van de tuin. Hierbij wordt er rekening gehouden met aspecten als sierbestrating, grondverbetering, gazonaanleg en beplanting

Tuinonderhoud Borne

Het onderhouden van de tuin is een zaak dat vaak wordt onderschat. Het gehele jaar hoort u veel aandacht te schenken aan uw tuin om ervoor te zorgen dat het er strak, verzorgd en natuurlijk uitziet. Daar is veel kennis, consistentie en inzet voor nodig. Dit kost erg veel tijd en moeite, en uiteraard zit niet iedereen op dit werk te wachten. Daarom kunnen wij van Hugo Baartman Hoveniers uw tuin het gehele seizoen onderhouden. De frequentie en het budget kan daarbij door u bepaald.

Het onderhoud zal op periodieke wijze plaatsvinden. Het periodieke onderhoud houdt het volgende in:

  • Snoeien
  • Bemesten
  • Maaien
  • Onkruidbestrijding
  • Vijveronderhoud

U kunt bij ons gemakkelijk een tuinonderhouds-abonnement afsluiten voor uw tuin in Borne. Bij een abonnement houden wij per seizoen bij wat er voor u tuin nodig is en bespreken wij dit met u. Het abonnement kan geregeld worden op basis van een contract of op regiebasis. Overigens is het zo dat elke bijna tuin onderhouden moet worden, een onderhoudsvrije tuin bestaat niet. Uiteraard zitten er wel verschillen tussen tuinen, en kunnen sommige tuinen geclassificeerd worden als onderhoudsarm.

Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden, kunnen wij langskomen voor een kennismakingsgesprek. Wij geven u dan advies op basis van uw wensen. Bij vragen kunt u uiteraard ook een e-mail sturen of het contactformulier op onze website invullen. Wij helpen u dan zo snel mogelijk.