Tuinman in Hengelo gezocht?

Wie op zoek is naar een goede tuinman in Hengelo, is bij Balk & Baartman aan het juiste adres: wij zijn een full-service hoveniersbedrijf in Hengelo en vervullen graag al uw wensen. Wij helpen u graag om uw droomtuin te realiseren, van tuinontwerp tot aanleg en onderhoud. Dankzij onze jarenlange ervaring in tuinonderhoud helpen wij u graag om uw tuin naar uw wensen aan te leggen.

Offerte opvragen
Lees meer

De tuinman voor particuliere & zakelijke tuinen in Hengelo

  • All-in onderhoud: met een All-in abonnement zorgen onze tuinmannen in Hengelo voor het regelmatig onderhouden van de bedrijfstuin.
  • Tuinaanleg: onze tuinmannen in Hengelo staan voor u klaar om de perfecte bedrijfstuin aan te leggen.
  • Tuin op maat: onze specialisten maken graag een 3D ontwerp voor uw bedrijfstuin, waarna onze tuinmannen in Hengelo uw bedrijfstuin op professionele wijze aanleggen.
Onze diensten

 

Tuinonderhoud in Hengelo: Ontdek de vele mogelijkheden

Balk & Baartman biedt u verschillende diensten aan, om uw tuin in perfecte staat te houden. Zo bieden wij de volgende diensten aan particulieren:

  • Tuinonderhoud: onze tuinmannen in Hengelo staan voor u klaar om fraaie tuin te onderhouden, zodra deze aangelegd is.
  • Tuinaanleg en renovatie: onze tuinmannen in Hengelo staan voor u klaar om uw droomtuin aan te leggen.
  • 3D tuinontwerp: aan de hand van uw wensen maken wij voor u een 2D en 3D ontwerp van uw droomtuin.
  • Beregeningsysteem: onze tuinmannen in Hengelo leggen in uw nieuwe tuin een beregeningsysteem aan, om zo uw tuin optimaal te onderhouden.
  • Tuinonderhoudsabonnement: leg een abonnement af voor tuinonderhoud in Hengelo, zodat uw tuin er altijd mooi bij zal liggen.

Kosten van een tuinman & tuinonderhoud in Hengelo

De kosten van het aanleggen en onderhouden van een (bedrijfs)tuin zijn afhankelijk van enkele factoren. Een grote tuin aanleggen met alles erop en eraan zal meer kosten, maar biedt u wel de kans om uw tuin tot in de puntjes uit te werken. Balk & Baartman helpt u graag om de juiste keuzes te maken, om zo samen met onze tuinman in Hengelo uw droomtuin aan te leggen en te onderhouden. Wij hebben ook een tuinman in Borne en een tuinman in Oldenzaal. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan, of vraag gemakkelijk een offerte aan.

Vrijblijvend advies gesprek

Tuinscan: vrijblijvend advies over tuinonderhoud in Hengelo

Beschikt u al over een (bedrijfs)tuin en bent u benieuwd wat u hier aan kunt verbeteren? Bij Balk & Baartman helpen wij u graag verder om het beste uit uw tuin te halen. Vandaar dat wij u de Tuinscan aanbieden: een vrijblijvend advies over het onderhouden van uw tuin.

Onze tuinmannen in Hengelo controleren de huidige staat van uw tuin, welke werkzaamheden u kunt uitvoeren, hoe u uw droomtuin kunt realiseren en wanneer er actie nodig is om een tuin te krijgen die in de loop der jaren alleen maar mooier wordt.

Offerte opvragen