3D tuinontwerp

Om tot een op maat gesneden tuinontwerp te komen, zullen wij als eerste met u een inventarisatiegesprek voeren waarin uw wensen en onze ideeën samen komen. Door middel van dit gesprek kunnen wij een 3D en 2D ontwerp voor u maken, waarin u zo duidelijk mogelijk inzicht krijgt en kunt beleven hoe het eruit komt te zien.

 

Offerte opvragen
Lees meer

Benieuwd naar de kosten voor 3D of VR neem contact met ons op.

2D en 3D Tuinontwerp

Een tuin op de juiste manier aangelegd en op uw wensen afgestemd, zorgt op een zonnige dag voor de ultieme tevredenheid dat zich vertaalt in een volmaakte glimlach op uw gezicht.

Om tot een op maat gesneden tuinontwerp te komen, zullen wij als eerste met u een inventarisatiegesprek voeren waarin uw wensen en onze ideeën samen komen. Door middel van dit gesprek kunnen wij een 3D en 2D ontwerp voor u maken, waarin u zo duidelijk mogelijk inzicht krijgt en kunt beleven hoe het eruit komt te zien. Intiem en energiek zijn de kernwoorden die wij in het tuinontwerp tot uiting brengen. Het juiste lijnenspel is van groot belang om de tuin tot een geheel te krijgen. Strakke en rechte lijnen vormen de basis voor serene rust in uw tuin. Uitgangspunt is zowel woning als omgeving waarin de tuin ligt. Dit wordt zowel onderbouwd als doorbroken door grote groenvlakken en door losse, ronde en welvende beplantingen.

Het in balans brengen van groen en bestrating, maakt de tuin tot een plek waar je tot in lengte van jaren plezier van beleefd, van geniet en volledig tot rust komt. Detaillering dient het grote geheel, maar is zeker niet van ondergeschikt belang. Door bijvoorbeeld detaillering in het straatwerk toe te passen, wordt er meer intimiteit gecreëerd wat voor een extra beleving zorgt in zijn totaal.

Door efficiënt te werken en scherp in te kopen, is het ontwerp welke wij u aanbieden altijd conform marktprijs. Ons uitgangspunt is dat de prijs van het tuinontwerp in verhouding moet staan tot de kwaliteit die geleverd wordt.

Benieuwd naar de kosten voor 3D of VR neem contact met ons op.

Projecten in 3D tuinontwerp