Hovenier Deurningen

Voor het realiseren van uw ideale zakelijke of particuliere tuin bent u welkom bij Balk & Baartman. Onze full-service hoveniers in Deurningen beschikken over de juiste kennis en expertise om uw droomtuin te verwezenlijken. Profiteer bij ons van een volledig pakket aan diensten: van ontwerp tot aanleg tot onderhoud.

Kom nu nog in contact met een hovenier in Deurningen en omstreken. Ook wij kunnen uw tuin op maat realiseren: vraag een adviesgesprek aan en ontdek de mogelijkheden.

Offerte opvragen
Lees meer

Zakelijke tuinen

Voor de perfecte bedrijfstuin kunt u rekenen op onze hoveniers in Deurningen. Ontdek onze werkzaamheden:

  • Een bedrijfstuin op maat realiseren? Het kan, middels ons 3D-tuinontwerp.
  • Uw ideale bedrijfstuin zal worden aangelegd, waarbij het 3D-tuinontwerp nauw wordt gevolgd. Ook zijn wij in staat om uw huidige bedrijfstuin te renoveren.
  • Met ons All-in onderhoud abonnement bent u ervan verzekerd dat uw bedrijfstuin er altijd mooi bij staat.

Samen met uw inbreng, realiseren wij indrukwekkende particuliere en zakelijke tuinen. Ontdek zelf onze diensten en neem contact op met een hovenier in Deurningen.

Vrijblijvend advies gesprek

Hovenier Deurningen: de kosten

Op zoek naar een hovenier in Deurningen, die de tuin van uw dromen kan realiseren? Bij Balk & Baartman bent u aan het juiste adres, als u verlangt naar een hovenier met de juiste kennis en expertise. Wij zijn als tuinman namelijk al jaren actief in Almelo, Enschede, Hengelo en Oldenzaal.

De prijs van het inschakelen van een hovenier in Deurningen hangt af van diverse aspecten. Omdat zij verschillende werkzaamheden verrichten, heeft u zelf invloed op de uiteindelijke kosten.  Voor een indicatie van de kosten vraagt u gemakkelijk online een offerte aan. Onze specialisten zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Gratis tuinscan voor deskundig advies in Deurningen

Kan uw huidige tuin wel een opknapbeurt gebruiken? Voor deskundig advies over de benodigde werkzaamheden, kunt u gebruik maken van onze tuinscan. Onze hoveniers in Deurningen komen in dat geval graag bij u langs, om uw huidige tuin te controleren op verschillende punten. Zij adviseren u over acties die u zelf uit kunt voeren, zodat u de tuin van uw dromen kunt verwezenlijken. Zo geniet u van een tuin die steeds mooier zal worden. Balk en Baartman is al jaren actief in de omgeving Twente. Zo hebben wij onder andere al vele klussen uitgevoerd in:

De tuinscan is geheel gratis. Profiteer van deskundig advies aan huis: vraag nu nog onze tuinscan aan.

Zo hebben wij ook meerdere mooie tuinontwerp projecten mogen vervullen in Almelo, Oldenzaal en verdere omgeving Twente.