Tuinarchitect Deurningen

Een nieuwe tuin aanleggen begint met een ontwerp van een tuinarchitect. Bij Balk & Baartman komt u in contact met een tuinarchitect in Deurningen, die u hier graag mee helpt. Voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden: onze tuinarchitect gaat met u in gesprek, om tot een perfect tuinontwerp te komen. Zo hebben wij veel tuinontwerp klussen mogen vervullen in Almelo, Oldenzaal en verdere omgeving Twente.

Tuinarchitect Deurningen: onze diensten

Als ervaren hoveniersbedrijf beschikken wij over diverse diensten – voor particulieren, bedrijven en de non-profit sector – om zo de tuin van uw dromen te verwezenlijken. Onze tuinarchitect in Deurningen helpt u graag verder op weg, om tot een realistisch tuinontwerp te komen, passend bij uw voorkeuren en wensen. Wilt u een tuinarchitect in Deurningen of omgeving inschakelen? Vraag een adviesgesprek aan. Wij geven ook graag advies over een beregeningssysteem. Als tuinarchitect hebben wij mooie projecten in onder andere Deurningen, Hengelo en dorpen in Twente vervuld met veel plezier.

Offerte opvragen
Lees meer

Een tuinontwerp: hoe nu verder?

Een tuinontwerp is slechts het begin van uw toekomstige tuin. Bij Balk & Baartman kunt u terecht voor de professionele aanleg en onderhoud van uw tuin. Uiteraard zal het tuinontwerp van onze tuinarchitect nauw gevolgd worden. Wilt u in contact komen met een tuinarchitect in Deurningen, of heeft u vragen over de aanleg of onderhoud van uw tuin? Vraag dan een adviesgesprek aan.

Aanleg en onderhoud voor particulieren

Zodra onze tuinarchitect in Deurningen een realistisch beeld heeft geschetst van uw toekomstige tuin, is het van belang dat deze professioneel wordt aangelegd. Bij Balk & Baartman beschikken wij over de juist specialisten, die deze klus voor u uitvoeren. Zij zullen uw nieuwe tuin aanleggen, of uw huidige tuin renoveren.

Om uw tuin in goede staat te houden, kunt u bij ons terecht voor professioneel tuinonderhoud. Gedurende het hele jaar een mooie tuin behouden? Kies dan voor een tuinonderhoudsabonnement. Voor een indicatie van de kosten kunt u een offerte aanvragen.

Aanleg en onderhoud voor bedrijven en non-profit

De tuinarchitect in Deurningen heeft een prachtig tuinontwerp bedacht voor uw toekomstige bedrijfstuin. Nu is het van belang dat deze ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt. Bij Balk & Baartman werken diverse specialisten, die uw tuin professioneel zullen aanleggen. Bent u op zoek naar een hovenier? Dan is Balk & Baartman de partij. Wij hebben jarenlange ervaring als hovenier in Twente:

Een bedrijfstuin die er altijd perfect bij staat: het is mogelijk. Kies in dat geval voor ons All-in onderhoudsabonnement. Voor een vast bedrag per kwartaal ontzorgen wij u en uw bedrijf. Voor een indicatie van de kosten kunt u een offerte aanvragen.

Vrijblijvend advies gesprek

Tuinarchitect Deurningen: welkom bij Balk & Baartman

Voor een tuinarchitect in Deurningen kunt u terecht bij Balk & Baartman. Als ervaren hoveniersbedrijf zijn wij in staat om de tuin van uw dromen te ontwerpen, aan te leggen en onderhouden. Nog niet overtuigd? Laat u verrassen door ons uitgebreide portfolio.

Kan uw tuin wel een opfrisbeurt gebruiken? Bij ons kunt u namelijk een gratis tuinscan aanvragen: wij helpen u graag op weg, zodat uw droomtuin gerealiseerd kan worden.

Wij zijn actief in de omgeving Twente met onder andere Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Haaksbergen, Borne, Almelo en Delden.