Tuinontwerp Twente

Balk & Baartman helpt u graag op weg met het ontwerpen van uw droomtuin. Als ervaren hoveniersbedrijf in Hengelo zorgen wij ervoor dat uw ideale tuin gerealiseerd wordt. Wij begrijpen dat het juist ontwerpen en aanleggen van uw tuin zorgt voor tevredenheid. Daarom bent u bij ons meer dan welkom voor een professioneel tuinontwerp in Twente, Almelo en Oldenzaal. Na de realisatie kunt u het onderhoud uitbesteden aan dé tuinman in Hengelo.

Intiem en energiek zijn de kernwoorden van onze tuinontwerpen in Twente. Als u benieuwd bent of onze professionals u verder kunnen helpen, dan kunt u via onze website een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen.

Offerte opvragen
Lees meer

Tuinonderhoud in Twente

Wij realiseren graag de tuin van uw dromen. Daarom bieden wij verschillende diensten aan voor particulieren:

  • Tuinonderhoud: de tuinmannen in Twente onderhouden uw droomtuin.
  • Tuinaanleg en renovatie: de tuinmannen in Twente leggen uw tuin nauwkeurig en professioneel aan.
  • 3D tuinontwerp: wij realiseren de ideale tuin aan de hand van een 2D en 3D ontwerp.
  • Beregeningsysteem: uw tuin blijft optimaal onderhouden zodra u kiest voor een beregeningssysteem.
  • Tuinonderhoudsabonnement: door een abonnement voor tuinonderhoud af te sluiten, zorgen de tuinmannen in Twente ervoor dat uw tuin er perfect bij ligt.

Verder zijn wij als tuinman ook aanwezig in Oldenzaal, Enschede en Almelo.

Tuinontwerp voor zakelijke tuinen

Wilt u een zakelijk tuinontwerp laten maken in Twente? U bent bij Balk & Baartman van harte welkom voor uw bedrijfstuin. Dankzij onze expertise en ervaring zijn wij ook in staat om de bedrijfstuin van uw dromen te realiseren.

Voor een zakelijk tuinontwerp in Twente gaan wij met u in gesprek, zodat wij al uw voorkeuren kunnen inventariseren. Onze professionals luisteren zorgvuldig naar u, zodat uw voorkeuren perfect vertaald worden naar een 3D tuinontwerp. Met behulp van dit 3D ontwerp bent u in staat om uw ontworpen bedrijfstuin direct te ervaren, zonder dat deze al is aangelegd. ZO hebben wij mooie tuinontwerp projecten neergezet in heel Twente. Onder andere in Almelo en Oldenzaal.

Voor een professionele bedrijfstuin kunt u bij ons terecht. Benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Vraag dan nu een adviesgesprek aan.

Tuinontwerpen in Twente:
onze projecten

Balk & Baartman heeft al vele klanten blij mogen maken met het ontwerpen van echte droomtuinen. Zo zijn onze eerdere projecten via onze website te bewonderen. Benieuwd naar onze expertise? Of wilt u zich laten inspireren door de tuinarchitect in Hengelo? Wij hebben enkele projecten voor u op een rijtje gezet:

3D ontwerp vrijstaand huis. Vrijstaande huizen beschikken vaak over grote tuinen. Onze professionals helpen u daarom om een professioneel ontwerp te maken voor uw grote tuin, uiteraard op basis van uw wensen.

3D ontwerp kleine tuin. Naast grote tuinen kunt u onze professionals ook inschakelen om een kleine tuin te ontwerpen.

Benieuwd of wij ook uw droomtuin kunnen realiseren? Vraag dan gemakkelijk een adviesgesprek aan. Bent u geïnteresseerd in een professioneel tuinontwerp en wilt u meer informatie over de kosten? Dan kunt u via onze website een offerte aanvragen.

Offerte opvragen

Kosten van tuinontwerp in Twente

Het ontwerpen en aanleggen van droomtuinen: dat is de drijfveer van de professionals van Balk & Baartman. Balk & Baartman is een erkend tuinarchitect in Twente. Wij helpen u graag op weg om een tuinontwerp te laten maken in Twente.

Bij ons hoeft u nooit te veel te betalen voor de tuin van uw dromen: door efficiënt te werken en scherp in te kopen, is ons tuinontwerp altijd conform marktprijs. Wij vinden namelijk dat de prijs van uw tuinontwerp in verhouding moet staan met de kwaliteit die onze professionals leveren.

Benieuwd hoeveel uw droomtuin zal gaan kosten? Bij ons kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Onze professionals zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen, zodat zij samen met u een tuinontwerp in Twente kunnen maken.