Hovenier Twente

Balk en Baartman, hét full-service hoveniersbedrijf in Twente en omstreken. Een tuin is onderdeel van het visiteplaatje van particuliere huizen, maar ook van bedrijven. Daarom is het van belang dat er goed wordt gekeken naar de tuinarchitectuur en dat is niet iets wat zomaar gedaan kan worden. Balk & Baartman heeft  in Twente diverse tuinontwerpen mogen maken. In steden als Oldenzaal, Hengelo, Enschede, Borne, Deurningen en Almelo hebben wij diverse tuinen aangelegd.

Offerte opvragen
Lees meer

Onze diensten

Bij onze diensten maken wij onderscheid in de particuliere en zakelijke markt. Wij hebben ons aanbod hierop aangepast, en dat kunt u hieronder bekijken.

Zakelijke diensten Hoveniersbedrijf Twente

Voor bedrijfstuinen hebben wij de volgende pakketten.

  • All-in Onderhoud: Voor een vast bedrag per kwartaal bent u verzekerd van een perfecte bedrijfstuin.
  • Tuinaanleg: Onze hoveniers helpen u graag bij een nieuwe tuinaanleg, van een ontwerp tot aan een prachtig resultaat.
  • Bedrijfstuin op maat: Ons team maakt graag voor u een gehele bedrijfstuin op maat.
Adviesgesprek aanvragen

Particuliere diensten Hoveniersbedrijf Twente

Voor een particuliere tuin hebben wij 5 pakketten waaruit u kunt kiezen. Het is natuurlijk ook mogelijk om pakketten te combineren of om voor het gehele abonnement te kiezen.

  • Tuinonderhoud: Tuinen blijven niet uit zichzelf mooi, deze moeten wel onderhouden worden. Onze hoveniers staan voor u klaar om u te helpen bij het onderhouden van uw tuin.
  • Tuinaanleg en renovatie: Samen met u renoveren wij de tuin en creëren wij uw droomtuin, in zowel de bestrating als de beplanting.
  • 3D tuinontwerp: Door middel van een 2D of 3D tuinontwerp krijgt u een beter inzicht in het tuinplan want onze hoveniers hebben bedacht.
  • Beregeningssysteem: Met een sproei installatie of drainage van Balk en Baartman ligt uw tuin er altijd perfect bij.
  • Tuinonderhoudsabonnement: Onze hoveniers staan voor u klaar om uw tuin op periodieke basis te onderhouden.

 

Vrijblijvend advies gesprek

Het proces van onze hoveniers uit Twente

De start van uw droomtuin begint bij een inventarisatiegesprek met onze ervaren hoveniers uit Twente. Tijdens het gesprek komen uw eigen eisen, wensen en mogelijkheden naar voren. Daaruit komt een concreet tuinontwerp en na goedkeuring van u kunnen onze hoveniers aan de slag. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het pakket wat u gekozen heeft. Dit geldt ook voor de kosten, deze zijn ook afhankelijk van het soort pakket wat u kiest. Afgestemd van uw budget kan de frequentie van het onderhoud bepaald worden. Ook hebben wij meerdere tuinarchitect projecten uitgevoerd in onder andere Hengelo en Deurningen en andere dorpen in Twente.

Dus zoekt u een hovenier in de omgeving Twente? Dan bent u bij Balk en Baartman aan het juiste adres! Bij Balk en Baartman streven wij naar een perfect aangelegde tuin die goed onderhouden wordt. Verder zijn wij ook als tuinman meerdere jaren actief in Almelo, Enschede en Oldenzaal. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen beteken? Dan kunt u altijd vrijblijvend een adviesgesprek of een offerte aanvragen.