Tuinarchitect Twente

De tuin wordt gezien als tweede woonkamer, een ruimte waar mensen dan ook steeds meer aandacht aan besteden. Bij particulieren ziet u steeds vaker een overkapping, pergola of zelfs een buitenkeuken staan waar in de zomer lekker gelounged kan worden. De tuinen van bedrijven zijn hét visiteplaatje van het gebouw, en zijn in stijl met de uitstraling van het bedrijf. Met de hoveniers en tuinarchitecten van Balk & Baartman komt uw droomtuin helemaal tot zijn recht, wij zijn een full-service hoveniers bedrijf in de omgeving Twente. Ook zijn wij gespecialiseerd in beregeningssystemen. De tuinarchitect in Twente kijkt samen met u naar de architectuur van de tuin en maakt een passend tuinontwerp. Een ontwerp waarin uw voorkeuren en idealen zijn verwerkt en waar flora en fauna gecombineerd worden tot een schitterend interieur. Wij hebben in Twente diverse tuinontwerpen mogen uitvoeren. Hierbij kan je denken aan steden als Hengelo, Enschede, Oldenzaal en Almelo hebben wij diverse tuinen aangelegd.

Offerte opvragen
Lees meer

De samenwerking van een tuinarchitect met hoveniers

Balk & Baartman is een full-service hoveniersbedrijf waarbij wij diensten leveren van ontwerp tot aanleg tot onderhoud. Onze tuinarchitecten in Twente kijken naar de architectuur en zorgen ervoor dat uw tuin tot leven komt. Met behulp van een 3D tuinontwerp krijgt u een realistische visualisatie van de tuin te zien. Mocht u enthousiast zijn met het tuinontwerp, dan kunt u het altijd laten uitvoeren door onze hoveniers. De hoveniers hebben ervaring met het aanleggen en renoveren van tuinen. Bekijk ons portfolio voor de verschillende projecten die wij gedaan hebben. Verder zijn wij als tuinman meerdere jaren actief in Almelo, Enschede en Oldenzaal.

Adviesgesprek aanvragen

Een tuinarchitect in Twente

Bent u uitgekeken op uw huidige tuin? Of heeft u een nieuwbouwtuin? Een tuinarchitect in Twente kan u helpen bij het vormgeven van uw droomtuin. Bij Balk & Baartman helpen wij u graag bij het realiseren van een tuin die aansluit op uw eigen persoonlijkheid. Wij streven ernaar om een perfecte verbinding te realiseren. Voor groen advies staan wij altijd voor u klaar en kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen, wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen.

Bent u op zoek naar een hovenier? Dan is Balk & Baartman de partij. Wij hebben jarenlange ervaring als hovenier in Twente:

Vrijblijvend advies gesprek

De vele voordelen van een tuinarchitect in Twente

Onze hoveniers hebben ook veel ervaring met het onderhouden van tuinen, dit kan zowel op contract- als op regiebasis. Bekijk hier de verschillende diensten die wij leveren.

Als een tuinarchitect Twente vroegtijdig wordt ingeschakeld heeft de architect een beter beeld van het gehele proces en kan daarop worden ingespeeld. Een ander voordeel is dat er meer controle is over het budget, u weet van tevoren precies wat de tuin gaat kosten.