Hovenier Enschede

Woont u in (of in de buurt van) Enschede en bent u op zoek naar een hovenier die topkwaliteit kan garanderen? Dan bent u bij Hugo Baartman Hoveniers aan het perfecte adres. Wij bevinden ons heel dicht bij Hengelo en Enschede, aan de Prins Bernardlaan in Borne, hierdoor kunnen we gemakkelijk en snel bij u langskomen om onze werkzaamheden te verrichten en u tevreden te maken. Balk & Baartman voorziet u graag van een tuinontwerp in Twente, zo hebben wij onder andere in Oldenzaal, Hengelo, Enschede en Almelo tuinscans mogen uitvoeren.

Offerte opvragen
Lees meer

Eindeloze mogelijkheden met betrekking tot u tuin

Bent u op zoek naar een gedetailleerd 3D tuinontwerp of heeft u juist belang bij het onderhouden van u tuin? Bij Hugo Baartman Hoveniers is van alles mogelijk. Als full-service hoveniers kunnen wij alle werkzaamheden voor u verrichten. Zelfs het gehele proces regelen, van het eerste ontwerp tot het aanleggen en het uiteindelijk onderhouden van uw tuin is voor ons geen probleem. En het allerbelangrijkste? Dat u tevreden bent en nog jarenlang kunt genieten van uw schitterende tuin in Enschede.

3D tuinontwerp aanvragen

Het renoveren van uw tuin in Enschede

Heeft u geen nieuwe tuin nodig, maar is uw tuin wel aan een sterkte opknapbeurt toe? Dan kunt u gebruikmaken van onze renovatie service. Dan knappen wij u tuin op waar nodig, en wij garanderen dat uw tuin er nadien weer heel mooi uitziet. Tijdens deze renovatie werkzaamheden kunnen wij bomen en grote struiken verplanten. Bovendien kunnen we ook zorgen voor het aanleg van een gazon, het verbeteren van de grond van uw tuin of het bestraten van gedeelten van uw tuin. Zo zijn wij als tuinman en hovenier erg actief in Almelo, Enschede, Hengelo en Oldenzaal.

Vrijblijvend advies gesprek

Tuinonderhoud Enschede

Bent u best tevreden over uw tuin maar kan u we wat hulp gebruiken met het onderhouden hiervan? Dan zijn wij hiervoor uw geschikte partner. Wij voorzien u in dat geval van periodiek onderhoud. U bepaalt hoe vaak wij langskomen om u tuin te onderhouden, en het is zelfs mogelijk om voor een langere periode een onderhoudsabonnement aan te schaffen zodat u altijd verzekerd bent van een strak afgewerkte tuin. Bij de onderhoudswerkzaamheden van uw tuin zijn we dan verantwoordelijk voor het volgende:

  • Onkruidbestrijding
  • Maaien
  • Snoeien
  • Het onderhouden van uw vijver
  • Bemesten

Zo hebben wij ook meerdere mooie tuinontwerp projecten mogen vervullen in Almelo, Oldenzaal en verdere omgeving Twente.