Tuinarchitect Hengelo

Bij Balk & Baartman zijn wij een full-service hoveniersbedrijf in Hengelo. Dat betekent dat wij uw droomtuin realiseren van tuinontwerp tot aan de aanleg en onderhoud. Door de meest uiteenlopende klussen heeft Balk & Baartman veel ervaring in het aanleggen, onderhouden, renoveren en ontwerpen van tuinen.

Als tuinarchitect zorgen wij ervoor dat uw tuin naar uw wensen en eisen wordt aangelegd. Balk & Baartman is naast tuinarchitect ook dé hovenier in Twentse steden zoals Hengelo, Almelo, Enschede en Oldenzaal.

Offerte opvragen
Lees meer

Balk & Baartman hoveniers: van architectuur tot volledige uitvoering

Onze tuinarchitecten kijken vooral naar de architectuur van de tuin en zijn gericht op het ontwerpen ervan. Mocht u nou tevreden zijn met het tuinontwerp, kunt u dit altijd laten uitvoeren door een van onze hoveniers. De hoveniers hebben uitvoerende ervaring en houden zich aan het ontwerpplan wat is gemaakt. Vindt u het daarna lastig om uw tuin zelf te onderhouden? Dat is voor ons geen probleem, wij helpen u ook graag bij het onderhouden van uw tuin. Bekijk hier de verschillende services die wij bij Balk & Baartman leveren.

Adviesgesprek aanvragen

Nieuwbouw in Hengelo? Schakel dan vroegtijdig een tuinarchitect in

Een tuinarchitect in de omgeving Hengelo wordt vaak ingeschakeld bij nieuwbouw. Bij nieuwbouw wordt er meestal niet meteen aan een tuinarchitect gedacht, deze komt pas veel later in het proces aan bod. Dit is erg jammer want bij de eerste bouwplannen zijn er al meerdere partijen betrokken waarmee de tuinarchitect ook te maken heeft. Zo moet een tuinarchitect ook rekening houden met de architectuur van de woning, alle kabels en leidingen van binnenuit én het belangrijkste is dat de tuin gestroomlijnd blijft met de woning.

Als de tuinarchitect vroegtijdig wordt ingeschakeld heeft de tuinarchitect een beter beeld op het proces en kan de architect daar beter rekening mee houden. Een ander groot voordeel van het vroegtijdig inschakelen van een tuinarchitect is de controle over het budget. U weet precies wat de tuin gaat kosten en er komen later geen onverwachtse kosten bij.

Bent u op zoek naar een hovenier? Dan is Balk & Baartman de partij. Wij hebben jarenlange ervaring als hovenier in Twente:

Vrijblijvend advies gesprek

Kosten van een tuinarchitect in Hengelo

De kosten van een tuinarchitect kunnen erg uiteenlopen en zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo heeft u de keuze uit een eenvoudig, 2D tuinontwerp en 3D tuinontwerp. Waarbij u bij een 3D tuinontwerp natuurlijk een meer uitgewerkt plan heeft dan bij een eenvoudig tuinontwerp. Verder heeft u de keuze om de beplanting ook mee te nemen in het tuinontwerp en zijn de kosten natuurlijk ook afhankelijk van de grootte van de tuin.

Dus bent u aan het verbouwen en toe aan een nieuw tuin interieur? Een tuinarchitect Hengelo kan samen met u uw droomtuin ontwerpen. Bij Balk & Baartman helpen wij u graag bij het realiseren van uw droomtuin en streven wij ernaar om een perfecte verbinding te realiseren. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen beteken? Dan kunt u altijd vrijblijvend een adviesgesprek of een offerte aanvragen.

Wij zijn actief in de omgeving Twente met onder andere Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Haaksbergen, Borne, Almelo en Delden.