Tuinaanleg & Renovatie

Hugo Baartman legt in nauwkeurig overleg met u de perfecte tuin aan, in zowel het straatwerk als de beplanting en hun bloemen.
Onze vakmensen nemen de gehele uitvoering van de tuinaanleg waar als zijnde hoofd uitvoerder/aannemer en behandelen met respect en verantwoording uw woning en kavel.

 
Offerte opvragen

Lees meer

Renovatie werkzaamheden

Door onze ervaren hoveniers brengen wij, met het oog op detaillering, voor u het gewenste resultaat in zowel het straatwerk als de beplanting en hun bloemen.

Na goedkeuring van het ontwerp, gaan wij over tot de aanleg van uw tuin. Onze vakmensen nemen de gehele uitvoering van de tuinaanleg waar als zijnde hoofd uitvoerder/aannemer en behandelen met respect en verantwoording uw woning en kavel.

Onze vaardigheden bestaan uit het aanbrengen van sierbestrating, plaatsen van erfafscheidingen, grondverbetering toepassen, kraanwerken en het eventuele begeleiden daarvan, gazonaanleg (zaaien/graszoden) en beplanting in de meest uitgebreide vormen. Uiteraard volgens de tekening van de tuinaanleg en in onderling overleg. Hierdoor komen wij tot het maatwerk wat op u en uw wensen aansluit.

Renovatie werkzaamheden behoren ook tot de mogelijkheden. Dit kan erg veel voordeel opleveren voor zowel uw portemonnee, evenals de directe volwassenheid van uw tuin. Grote bomen geven met hun bast en takkenstructuur geschiedenis en karakter. De grotere struiken zijn, indien gewenst en toelaatbaar, verplantbaar, zodat ook deze dankbaar en direct resultaat bieden.

Vanuit het ontwerp wordt geheel vrijblijvend een offerte opgesteld waarin helder en overzichtelijk de kosten worden vermeld. Bij eventuele wijzigingen in materialen en werkzaamheden is het eenvoudig om prijswijzigingen door te voeren, om tot een voor u verantwoorde begroting te komen.