Tuinaanleg & Renovatie in Hengelo en omgeving

Hugo Baartman legt in nauwkeurig overleg met u de perfecte tuin aan, in zowel het straatwerk als de beplanting en hun bloemen.
Onze vakmensen nemen de gehele uitvoering van de tuinaanleg waar als zijnde hoofd uitvoerder/aannemer en behandelen met respect en verantwoording uw woning en kavel.

Offerte opvragen
Lees meer

De andere services van Balk & Baartman in Hengelo

Naast tuinaanleg bieden we nog andere services aan in Hengelo om uw tuin in optimale staat te krijgen en te behouden. U kunt gebruikmaken van de volgende diensten:

Tuinonderhoud

Tuinrenovatie

3D tuinaanleg

Beregeningssysteem

Bij Balk & Baartman heeft u bovendien de mogelijkheid om te kiezen voor zakelijke diensten en particuliere diensten. Wij kunnen dus zowel bedrijven als huishoudens helpen met het aanleggen van een tuin (of andere tuin gerelateerde activiteiten) in Hengelo.

Interesse in de tuinaanleg diensten van Balk & Baartman in Hengelo?

Bent u woonachtig in Hengelo en heeft u een vakkundige en professionele hovenier nodig voor het aanleggen van uw tuin? Kies dan voor Balk & Baartman! Wij zorgen er namelijk voor dat er altijd rekening wordt gehouden met uw wensen zodat u straks over een schitterende en gepersonaliseerde tuin kunt beschikken, en dat allemaal voor een eerlijke prijs. Indien u nog vragen heeft over tuinaanleg in Hengelo of over iets anders, dan adviseren we u om contact met ons op te nemen via de contactpagina op de website.

Renovatie werkzaamheden

Door onze ervaren hoveniers brengen wij, met het oog op detaillering, voor u het gewenste resultaat in zowel het straatwerk als de beplanting en hun bloemen.

Na goedkeuring van het ontwerp, gaan wij over tot de aanleg van uw tuin. Onze vakmensen nemen de gehele uitvoering van de tuinaanleg waar als zijnde hoofd uitvoerder/aannemer en behandelen met respect en verantwoording uw woning en kavel.

Onze vaardigheden bestaan uit het aanbrengen van sierbestrating, plaatsen van erfafscheidingen, grondverbetering toepassen, kraanwerken en het eventuele begeleiden daarvan, gazonaanleg (zaaien/graszoden) en beplanting in de meest uitgebreide vormen. Uiteraard volgens de tekening van de tuinaanleg en in onderling overleg. Hierdoor komen wij tot het maatwerk wat op u en uw wensen aansluit.

Renovatie werkzaamheden behoren ook tot de mogelijkheden. Dit kan erg veel voordeel opleveren voor zowel uw portemonnee, evenals de directe volwassenheid van uw tuin. Grote bomen geven met hun bast en takkenstructuur geschiedenis en karakter. De grotere struiken zijn, indien gewenst en toelaatbaar, verplantbaar, zodat ook deze dankbaar en direct resultaat bieden.

Vanuit het ontwerp wordt geheel vrijblijvend een offerte opgesteld waarin helder en overzichtelijk de kosten worden vermeld. Bij eventuele wijzigingen in materialen en werkzaamheden is het eenvoudig om prijswijzigingen door te voeren, om tot een voor u verantwoorde begroting te komen.