Moderne tuin Oldenzaal

In deze tuin in Oldenzaal hebben onze hovenier tegels met klinkers gecombineerd in de antraciet sfeer omdat, de bestrating meer dan goed combineert met de kleur steen van de woning.

Moderne tuin

Een strak tuinontwerp waarbij is uitgegaan van de belijning van de woning, veel groen en het samenkomen van de terrassen. Met name de grote Japanse esdoorn heeft door het nieuwe ontwerp een prominentere rol gekregen in de tuin. De karakteristieke bast, blad en de omvang van dit exemplaar wordt in de avond middels de tuinverlichting nogmaals benadrukt. Balk en Baartman is dé hovenier in Oldenzaal en omstreken.

Terras overkapping

Een kleine border net naast het grote terras zorgt ervoor dat de ruimtes intiem blijven, ook de overkapping over het terras draagt hieraan bij.

Genieten in de tuin

Met stapstenen in het gazon is er een pad naar het tuinmeubel wat bij de Esdoorn staat gecreëerd. De loungebank ligt vol in de zon en zorgt voor uren tuinplezier.

Wilt u ook een moderne, of toch een klassieke tuin? Schroom niet om te bellen voor meer informatie of stuur een bericht via onze contactpagina.

Lees meer

Werkzaamheden in deze tuin