Moderne tuin Oldenzaal

In deze moderne tuin in Oldenzaal was de wens een vijver met een waterloop in moderne vorm. We hebben de gewenste vijver zo geplaatst dat vijver midden tussen de beide terrassen is,  1 terras voor in de zon en het andere gedeelte onder de overkapping zodat je vanuit ieder hoek in de tuin op vijver kijkt.

Moderne tuin met water

Middels de twee stapstenen die ‘zwevend’ op het water liggen kun je van terras a naar terras b en uiteraard ook via de gewone bestrating in de vorm van tegels , alles gevoegd geen onkruid meer. Baartman is dé hovenier in Oldenzaal en omstreken, wij helpen u graag verder met het realiseren van uw droomtuin.

Waterloop

De waterloop hebben we verhoogd geplaatst zodat er middels de aluminium lip een waterval ontstaat en er extra wateroppervlak is gecreëerd. De slangen van het pompensysteem is onder wateroppervlak weggewerkt net als de vijver verlichting.

Genieten in de tuin

Een relatief kleine border voor groen en bloemen die we hebben weten uit breiden met wat bloempotten gevuld met siergras voor het benodigde groen in de tuin eventueel afgewisseld met een jarige bloemrijke beplanting.

Wilt u ook een moderne, of toch een klassieke tuin? Schroom niet om te bellen voor meer informatie of stuur een bericht via onze contactpagina.

Lees meer

Werkzaamheden in deze tuin