Beregeningsysteem

Wij zijn specialist op het gebied van tuinaanleg en tuinonderhoud. Met een door ons aangelegd beregeningssysteem ligt uw tuin er altijd prachtig bij.

 

Offerte opvragen
Lees meer

Sproei installaties en drainage

De waterhuishouding in uw tuin wordt, gezien de veranderende weersomstandigheden, steeds belangrijker om onder controle te krijgen. Tijdens de tuinaanleg adviseren wij om de sproei installaties en de drainage aan te leggen om water problemen in de toekomst te voorkomen.

Perfect bij nat en droog weer

In droge periodes kan het beregeningsysteem het tekort aan water bijvullen zodat gazon en borderplanten niet verdrogen. In de natte periode zal een verzorgd aangelegde drainagebuis ervoor zorgen dat het teveel aan water wordt afgevoerd. Draingoten kunnen grote hoeveelheden water afvoeren wat van het terras af stroomt en eventueel op riool of drainagebuis worden aangesloten.

Onderhoud

Tijdens het tuinonderhoud zal de sproei installatie/beregeningsysteem worden ontkoppeld en vervolgens met compressor worden doorgeblazen. Op deze wijze blijft er geen water staan in buizen en is vorstschade uitgesloten. De drainagebuizen kunnen dan gelijk worden doorgespoeld met water om dichtslippen van drainagebuis te voorkomen. Op deze manier blijft uw waterhuishouding onder controle in lengte van jaren en draagt het bij aan uw tuinplezier.

Kies voor het beste

Als u voor Hugo Baartman kiest, kiest u voor het beste op tuingebied. Wij beschikken over:

Van handmatig tot computer aangestuurde sproei installatie/beregeningsysteem
Sproei installatie/beregeningsysteem afgestemd op het ontwerp
Pop-up sprinklers, zweetslang, verdeling in groepen en computer
Drainage systeem, hoogtes middels laser uitzetten
Expertise en jarenlange ervaring

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van beregeningssystemen of over andere tuingerelateerde zaken, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 074-242 79 79. Ook kunt u een mailtje sturen naar info@hugobaartman.nl. Ons deskundig team staat altijd voor u klaar