Tuinonderhoud in Almelo? Onze tuinman helpt u graag!

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte tuinman die tuinonderhoud kan uitvoeren in Almelo, dan kunnen wij u vast en zeker helpen. Voor het aanleggen, onderhouden en renoveren van uw tuin, kunt u een beroep doen op Balk & Baartman. Wij zijn als tuinman ook actief in Enschede, Oldenzaal en omgeving Twente.

Lees meer

Tuinonderhoud Almelo door professionele tuinman

Het tuinonderhoud aan uw tuin kan op zowel contract- als regiebasis. Dit houdt in dat u ervoor kunt kiezen om:

  • Zelf de regie in handen te houden en een afspraak kunt maken met onze tuinman in Almelo. Deze komt de afgesproken werkzaamheden uitvoeren en wanneer er een volgende keer weer tuinonderhoud benodigd is, kunt u zelf een afspraak maken.
  • Totaal geen omkijken meer te hoeven hebben naar uw tuin. Onze tuinman komt periodiek bij u langs om tuinonderhoud uit te voeren waarbij het snoeien en bemesten van uw tuin aan bod komen. Ook onkruidbestrijding en eventueel vijveronderhoud behoren tot de werkzaamheden van periodiek tuinonderhoud.
Vrijblijvend advies gesprek

Speciaal voor zakelijke tuinen in Almelo: all-in tuinonderhoud

Een zakelijke tuin, of bedrijfstuin, is vaak professioneel aangelegd. Deze tuin is het visitekaartje van uw bedrijfspand en bepaalt vaak de eerste indruk van iedere bezoeker. Het onderhouden van de bedrijfstuin is van groot belang en dat is waar wij de uitkomst bieden. Balk & Baartman biedt voor zakelijk tuinonderhoud in Almelo een all-in onderhoudsabonnement aan waardoor u nooit meer omkijken heeft naar de staat van uw bedrijfstuin. Wij verzekeren u ervan dat de bedrijfstuin te allen tijde in perfecte staat verkeert. U bent een vast bedrag per kwartaal kwijt en wij voeren werkzaamheden zoals snoeien, grasmaaien, bemesten, water geven, planten vervangen en onkruid bestrijden uit. Verder hebben wij een beregeningssysteem service en meer! Wij zijn als hovenier al jarenlang actief in omgeving Twente. Hierbij zitten wij voornamelijk in Enschede, Deurningen, Borne en Almelo.

Tuinonderhoud Almelo: de kosten

Iedere tuin is uniek en tuinonderhoud vergt maatwerk. Onder andere de vele verschillende soorten planten, de wisselende weersomstandigheden en de huidige staat van uw tuin, bepalen de benodigde werkzaamheden wat betreft het tuinonderhoud. De prijs van het totale tuinonderhoud, is afhankelijk van de gekozen werkzaamheden. Wij kunnen u hierin deskundig adviseren. Op basis van uw wensen en de behoeften van de tuin, kunnen wij een indicatie van de totale kosten geven. Wilt u graag de precieze kosten van tuinonderhoud in Almelo weten? Vraag dan online een offerte aan. Ook hebben wij tuinarchitect projecten vervuld in Deurningen, Hengelo en andere plaatsen in Twente.