Tuinman Enschede gezocht?

Zoekt u naar een professionele tuinman in Enschede en omgeving? Bij Balk & Baartman kunt u, als bedrijf of particulier, profiteren van onze diensten. Als full-service hoveniersbedrijf nemen wij met plezier uw tuin onder handen, om zo uw dromen te verwezenlijken. Mogen onze tuinmannen in Enschede uw toekomstige particuliere of zakelijke tuin realiseren? Plan dan een adviesgesprek in en kom in contact met een specialist. Verder zijn wij als tuinman al meerdere jaren actief in Almelo, Enschede en Oldenzaal.

Onze werkzaamheden

Onze tuinmannen in Enschede nemen graag uw tuin onder handen. Of u nou behoeft heeft aan een levensecht ontwerp, het aanleggen van een (bedrijfs)tuin of het onderhouden ervan: bij Balk & Baartman kunt u profiteren van onze werkzaamheden. Als particulier of bedrijf kunt u bij ons terecht om uw ideale tuin te verwezenlijken. Lees meer over onze werkzaamheden en kies voor de dienst die bij u past. Ook zijn wij specialist in beregeningssystemen.

Lees meer

Onze gratis tuinscan

Zowel voor particulieren als bedrijven bieden wij een gratis tuinscan aan. Plan online een afspraak in en onze tuinmannen in Enschede komen graag bij u thuis. Uw tuin zal gecheckt worden op verschillende aspecten, om zo na te gaan hoe u de tuin van uw dromen kunt verwezenlijken. Zo adviseren zij u graag over de nodige werkzaamheden en wanneer u actie kunt ondernemen, om een tuin te realiseren die in de loop van de tijd alleen maar mooier zal worden. Niet alleen met tuinscans maar ook als tuinarchitect hebben wij veel ervaring. In Deurningen, Hengelo en andere dorpen in Twente hebben wij klussen als tuinarchitect succesvol afgerond.

Vrijblijvend advies gesprek

Het werk van onze tuinman in Enschede

Bent u al overtuigd van de expertise van onze tuinmannen in Enschede? Wij overtuigen u graag met een indrukwekkend portfolio. Door de jaren heen hebben onze specialisten diverse droomtuinen mogen verwezenlijken in Enschede en omgeving.

Zo ook deze bijzondere tuin in Enschede. Hier hebben onze specialisten middels een 3D-tuinontwerp een prachtige tuin gerealiseerd, waarna de tuinmannen in Enschede deze nauwkeurig hebben gevolgd.

Wilt u ook een tuinman in Enschede inschakelen? Neem gerust contact op.