Hovenier Hengelo

Bent u woonachtig in of rond Hengelo en bent u op zoek bent naar een professionele hovenier die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan? Dan kunnen wij van Hugo Baartman Hoveniers u van dienst zijn. Ons bedrijf bevindt zich aan de Prins Bernardlaan in Borne, waardoor wij u snel kunnen bereiken.

Projecten in Hengelo:

Van 3D Tuinontwerp tot tuinaanleg

Bij Hugo Baartman Hoveniers is het mogelijk om dat wij het gehele proces rondom tuinontwerp, aanleg en onderhoud voor u regelen. Hierdoor staan wij bekend als full-service hoveniers.
Allereerst kunnen wij zorgen voor een 3D ontwerp van hoge kwaliteit. Zodra u uw wensen deelt door middel van een inventarisatiegesprek, gaan onze ontwerpers aan de slag. Het ontwerp dat zij maken is volledig op maat en het is een prioriteit om ervoor te zorgen dat uw tuin perfect in de omgeving past. Daarnaast worden aspecten als tuinmeubels, tegels en planten ook in dit ontwerp meegenomen.

Als u dan tevreden bent met het ontwerp, komen onze tuinprofessionals in actie om voor de aanleg te zorgen. Dit gaat op een efficiënte manier, en zij zorgen ervoor dat het ontwerp perfect wordt nagemaakt. Neem gerust een kijkje op onze website zodat u eerdere 2D en 3D tuinontwerpen kunt bekijken.

Tuinrenovatie mogelijkheden

Ook als u vindt dat uw tuin aan renovatie toe is, kunt u bij ons terecht. Dan geven wij advies op basis van de huidige situatie van uw tuin, en kijken wat er mogelijk is zodat u in de toekomst ook tevreden bent. Voorbeelden van renovatiewerkzaamheden zijn beplanting, bestrating, grondverbetering en gazonaanleg.

Tuinonderhoud Hengelo

Kan u tuin wel een opknapbeurt gebruiken? Daar helpen wij u namelijk graag bij. Voor onderhoud wordt het volgende verstaan:

  • Maaien
  • Bemesten
  • Snoeien
  • Onkruidbestrijding
  • Vijveronderhoud

Bent u op zoek naar een Hovenier die u van periodiek onderhoud kan voorzien? Dan kunt u bij ons een onderhoudsabonnement nemen. Dan komen wij een aantal (afgesproken) keren per jaar langs en zorgen wij ervoor dat u tuin de verzorging krijgt die het verdient.

Beregeningsysteem in Hengelo

Daarnaast is ook het voorzien van beregeningsystemen een van onze mogelijke werkzaamheden. Aangezien het steeds minder frequent regent in verband met klimaatomstandigheden, is het belangrijk dat uw tuin gezond blijft. Onze beregeningsystemen helpen daarbij. Denk daarbij aan het volgende:

  • Sproei installaties
  • Drainage systeem
  • Onderhoud

Onze systemen zorgen ervoor dat u bij droog weer altijd over voldoende water beschikt. Bij erg natte periodes kan het water worden opgeslagen in een drainagebuis. Dit kan vervolgens weer gebruikt worden in de droge periodes, waardoor u veel water bespaart.

Eerdere tuinprojecten in Hengelo

Wij hebben als hoveniers al jarenlang ervaring in Hengelo. Neem gerust een kijkje in ons portfolio om onze eerdere werkzaamheden te zien. Wij beschikken over veel ervaring in deze stad en onze klanten zijn erg te spreken over ons. Heeft u een hovenier nodig voor tuinaanleg, renovatie, ontwerp, onderhoud of meer? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch, per mail of via de chatbox op de website.

Bij interesse kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om ervoor te zorgen dat u van alle wensen kan worden voorzien.

 

Advies nodig?

Bent u niet zeker wat de beste opties zijn voor uw tuin? Dan kunnen wij u helpen door middel van een gratis tuinscan. Onze werknemers komen dan langs en nemen een kijkje in uw tuin om een goed beeld te krijgen van de situatie en mogelijkheden. Vervolgens zullen zij u van advies voorzien.