Balk & Baartman: de tuinman in Twente

Als u op zoek bent naar een professionele tuinman in Twente, dan kunt u terecht bij Balk & Baartman. Als full-service hoveniersbedrijf hebben wij al jaren ervaring in het realiseren van droomtuinen. Zo ontwerpen wij de tuin van uw dromen, waarna onze tuinmannen deze nauwkeurig aanleggen en perfect onderhouden. Benieuwd of wij u verder op weg kunnen helpen? Vraag nu nog een adviesgesprek aan. Balk & Baartman heeft diverse tuinontwerpen in Twente mogen maken, zoals in Oldenzaal, Hengelo, Enschede en Almelo.

Offerte opvragen
Lees meer

Tuinonderhoud in Twente

Wij realiseren graag de tuin van uw dromen. Daarom bieden wij verschillende diensten aan voor particulieren:

  • Tuinonderhoud: de tuinmannen in Twente onderhouden uw droomtuin.
  • Tuinaanleg en renovatie: de tuinmannen in Twente leggen uw tuin nauwkeurig en professioneel aan.
  • 3D tuinontwerp: wij realiseren de ideale tuin aan de hand van een 2D en 3D ontwerp.
  • Beregeningsysteem: uw tuin blijft optimaal onderhouden zodra u kiest voor een beregeningssysteem.
  • Tuinonderhoudsabonnement: door een abonnement voor tuinonderhoud af te sluiten, zorgen de tuinmannen in Twente ervoor dat uw tuin er perfect bij ligt.

Daarnaast bent u bij ons ook van harte welkom voor het realiseren van de bedrijfstuin van uw dromen:

  • All-in onderhoud: door een All-in abonnement af te sluiten, zullen de tuinmannen in Twente ervoor zorgen dat uw bedrijfstuin er altijd perfect uit ziet, ook in de toekomst.
  • Tuinaanleg: de tuinmannen in Twente leggen uw tuin nauwkeurig en professioneel aan.
  • Tuin op maat: uw ideale tuin wordt aangelegd door de tuinmannen op basis van een 3D ontwerp.

Kosten van tuinaanleg en onderhoud in Twente

Benieuwd hoeveel het kost om uw tuin onder handen te laten nemen door onze professionals? Het is belangrijk dat u beseft dat de prijs afhankelijk is van meerdere factoren. Kiest u ervoor om een tuin aan te leggen in combinatie met andere diensten? Dat kost u meer, maar dit biedt u wel de kans om al uw wensen in vervulling te laten gaan. Daarom helpen wij u graag op weg door u op een passende manier te adviseren. Ook u kunt beschikken over de tuin van uw dromen.

Benieuwd hoeveel de tuin van uw dromen gaat kosten? Dan kunt u bij ons offerte aanvragen. Benieuwd wat de tuinmannen in Twente voor uw tuin kunnen betekenen? Dan kunt u vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen.

Vrijblijvend advies gesprek

Tuinscan: vrijblijvend advies in Twente

Als u al beschikt over een tuin en u advies wilt over uw huidige tuin, dan kunt u ook bij ons terecht. Met onze vrijblijvende tuinscan zullen wij u op weg helpen om het meeste uit uw (bedrijfs)tuin te halen. Onze tuinmannen in Twente zullen uw tuin op enkele factoren controleren, om u vervolgens passend advies te geven over hoe uw tuin het best onderhouden kan worden. Balk & Baartman is dé hovenier in Hengelo, Almelo, Oldenzaal en Enschede.

Offerte opvragen