Hovenier Oldenzaal

Indien u een hovenier nodig hebt in of in de buurt van Oldenzaal, kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij zijn full-service hoveniers,  dit houd in dat wij u kunnen voorzien van alle nodige werkzaamheden die te maken hebben met tuinieren. Ook kunnen wij zorgen voor een 2D/3D tuinontwerp of beregeningsystemen.

Projecten in Oldenzaal:

Mogelijke werkzaamheden in Oldenzaal

Zoals u hierboven al had kunnen lezen, zijn er veel manieren waarop wij u van dienst kunnen zijn. Wij proberen u zo efficiënt mogelijk te helpen. Uiteraard beschikken onze werknemers over veel ervaring, kennis en werken zij op professionele wijze om ervoor te zorgen dat wij aan uw wensen voldoen.

Voor een tot op maat gesneden tuinontwerp kunt u gerust bij ons komen. Na een gesprek waarin we uw wensen bespreken gaan onze ontwerpers aan de slag en zullen voor u een 2D of 3D tuinontwerp maken, zodat u een goed beeld krijgt over de mogelijkheden. Aspecten als voetpaden, bloemen, planten en tuinmeubilair kunnen allemaal onderdeel zijn van dit tuinontwerp. Vanuit dit ontwerp kan dan vrijblijvend een offerte worden opgesteld.

Nadat u tevreden bent met hoe u tuin eruit gaat zien, kunnen onze hoveniers aan de slag. Zij zullen de taken op zich nemen met betrekking tot de volledige aanleg van uw tuin. Het is uiteraard de bedoeling dat de uiteindelijke tuin perfect in verhouding staat met het ontwerp.

Ook voor een renovatie van uw tuin kunt u zonder problemen gebruik maken van onze diensten. In dat geval wordt u situatie bekeken en overleggen wij met u wat de mogelijkheden zijn.

Het op een goede wijze onderhouden van een tuin is makkelijker gezegd dan gedaan omdat er erg veel bij kijken, en er zijn veel mensen die de tijd liever aan iets anders besteden. Dit vinden wij begrijpelijk, en wij kunnen u daarom van periodiek tuinonderhoud voorzien. Snoeien, maaien, bemesten en het bestrijden van onkruid zijn hier allemaal aspecten van.

Als u tevreden bent over onze diensten en u het mooi vindt dat uw tuin goed onderhouden is, dan kunt u bovendien kiezen voor een tuinonderhoud abonnement.

Het is van uiterst belang dat u tuin ook in droge periodes van voldoende water is voorzien. Daarom leveren, installeren en onderhouden wij beregeningsystemen. Wij beschikken tevens over de nieuwste en meest geavanceerde techniek, zoals pop-up sprinklers en computer drainage systemen, waardoor u gegarandeerd tevreden kunt zijn over het resultaat.

 

Onze tuinervaring in Oldenzaal

Onze hoveniers hebben al eens eerder werkzaamheden verricht in Oldenzaal. De aanleg & renovatiewerkzaamheden die wij daar hebben gedaan hebben gezorgd voor een mooi eindresultaat. Op de foto’s is te zien dat het een moderne tuin is geworden, met strakke belijning en veel groen. Ook is er een overkapping en terras gecreëerd, waardoor het een schitterend geheel is geworden.

Interesse in onze diensten?

Wij zijn altijd beschikbaar om lans te komen voor een inventarisatiegesprek in Oldenzaal. Wij luisteren dan naar uw wensen. Ook kunnen wij u voorzien van een gratis tuinscan. Dan bestuderen onze professionals uw tuin en zullen wij u in detail adviseren wat er allemaal mogelijk is.

Bij vragen kunt u ons uiteraard bellen, mailen of een bericht achterlaten op de website.