Hovenier Enschede

Als u woonachtig bent in of rond Enschede, en op zoek bent naar een hovenier, dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Vanuit Hengelo komen wij u dan helpen om aan al uw tuinwensen te voldoen, zodat u gegarandeerd tevreden zult zijn over het resultaat. Onze professionals gaan op kundige wijze te werk om ervoor te zorgen dat u tuin er spik en span uit gaat zien.

 

Projecten in Enschede:

Gratis tuinscan in Enschede

Allereerst kunnen wij bij u langskomen voor een gratis tuinscan. Wij bekijken dan de situatie van uw tuin, en geven u dan een passend advies over de mogelijkheden. Daarna bepaalt u zelf of u onze hulp kunt gaan gebruiken.

Tuinonderhoud

Kan u tuin wel een opknapbeurt gebruiken?  Dan helpen wij u door middel van:

  • Snoeien
  • Bemesten
  • Maaien
  • Onkruidbestrijding
  • Vijveronderhoud

Het tuinonderhoud zorgt ervoor dat u tuin een rustgevende, heldere en verkoelende uitstraling krijgt. Tevens kunt u ook een tuin-onderhoudsabonnement bij ons afsluiten. Dan komen wij elk seizoen een aantal (van tevoren afgesproken) keren langs om u tuin bij te houden. Ideaal als u tijd en moeite wilt besparen, maar toch een mooie tuin wilt hebben!

Tuinontwerp Enschede

Voor het ontwerpen van een nieuwe tuin hebben wij al ervaring in Enschede. Neem een kijkje in ons portfolio om de eerdere ontwerpen te bezichtigen. Bij het ontwerp worden al uw wensen meegenomen zodat er een uiteindelijk een droomtuin tot stand kan komen. Het ontwerp kan in 2D of 3D worden weergeven. Het ontwerp wordt gemaakt door onze designers, die over veel ervaring beschikken in het vak. Ook is het ontwerp meteen voorzien van betegeling, tuinmeubels, planten en bloemen.

Tuinaanleg & renovatie

Als u tevreden bent met het tuinontwerp, kunnen we overgaan tot het aanleggen van de tuin. Onze werknemers komen dan langs en gaan op een vakkundige manier te werk, om er zeker van te zijn dat u tevreden bent met het resultaat. Bij het aanleggen gaat het om het aanbrengen van sierbestrating, grondverbetering, gazonaanleg en uiteraard het beplanten. De aanleg wordt altijd op zodanige wijze gedaan dat het kan worden bestempeld als maatwerk.

Ook voor tuinrenovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Na de bovengenoemde (gratis) tuinscan renoveren wij u tuin waardoor het weer zo goed als nieuw is. Uiteraard kunt u een vrijblijvende offerte opstellen en laten wij het zo snel mogelijk weten als er mogelijke wijzigingen optreden.

Beregeningssystemen Enschede

Ook voor het vochtig houden van het gazon, de planten en bloemen kunt u onze systemen gebruiken. Wij maken gebruik van geavanceerde sproei installaties die door middel van computerprogramma’s aangestuurd worden. Het onderhouden van deze installaties wordt uiteraard ook door Hugo Baartman Hoveniers verricht.

De beregeningssystemen zijn niet alleen zinvol bij droog weer. Als het veel regent, kunnen de installaties water afvoeren door middel van draingoten, waardoor een overschot van water niet hoeft te betekenen dat u gehele tuin blank staat van het water.

Eerdere projecten in Enschede

Neem gerust een kijkje op onze website zodat u kunt zien wat voor werkzaamheden wij eerder al hebben verricht in Enschede. Het gaat hierbij om het creëren van een tot op maat gemaakt 3D ontwerp, het aanleggen én het renoveren van de tuin.

Interesse in onze diensten?

Heeft u interesse in het gebruik maken van tuinonderhoud, tuinontwerp tuinaanleg & renovatie of beregeningssystemen? Dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch, per mail of via het contactformulier op de website bereikbaar. Een afspraak maken is zo geregeld en wij blijven tijdens het gehele proces bereikbaar om ervoor te zorgen dat u volkomen tevreden bent met onze diensten.